Wilt u ons steunen?

U kunt veilig doneren via Paypal

DE KALENDER

NATIONAAL

4 NOVEMBER 2017 - INFORMATIEDAG

Ook dit jaar organiseerde de vASN weer een Informatiedag waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Angelman syndroom werden besproken, zowel op het gebied van (wetenschappelijk) onderzoek als op het vlak van ondersteuning in het dagelijks leven. Binnenkort leest u er alles over in een uitgebreid verslag.

 

25 NOVEMBER 2017 - 18+ DAG

De 18+ dag is een nieuw evenement dat door de vASN wordt georganiseerd. Deze dag is bedoeld voor ouders en verzorgers van volwassen AS patiënten. Het programma vindt u hier (PDF). Aanmelden kan via ons emailadres.

 

Datum volgt - FAMILIEDAG

De Vereniging Angelman Syndroom Nederland zal spoedig een datum aankondigen voor de vASN Familiedag 2018. Heeft u suggesties, dan horen wij dat graag.

 

15 FEBRUARI 2018 - INTERNATIONALE ANGELMAN DAG

Internationale Angelman Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de vASN wordt gesponsord. Het doel is om wereldwijd aandacht te vragen voor het Angelman syndroom.

 

INTERNATIONAAL

2-3 DECEMBER 2017 - FAST ANNUAL GLOBAL SUMMIT & GALA (USA)

Op 2 en 3 december organiseert FAST USA haar jaarlijke Global Summit en Gala. Het wordt wederom een grootschalig evenement met geweldige sprekers en presentaties, zowel over toegepast als wetenschappelijk onderzoek. Binnenkort volgt meer informatie over het evenement.

 

15 FEBRUARI 2018 - INTERNATIONALE ANGELMAN DAG

Internationale Angelman Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door allerlei internationale AS organisaties wordt gehouden en ondersteund. Het doel is om wereldwijd aandacht te vragen voor het Angelman syndroom.