Wilt u ons steunen?

Doneren

DE KALENDER

NATIONAAL

FAMILIEDAG - SEPTEMBER 2024

De Vereniging Angelman Syndroom Nederland nodigt u uit voor de vASN Familiedag 2024 in september. De exacte datum en locatie volgen binnenkort.

 

INFORMATIEDAG - 23 NOVEMBER 2024

Ook dit jaar organiseert de vASN weer een Informatiedag waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Angelman syndroom worden besproken, zowel op het gebied van (wetenschappelijk) onderzoek als op het vlak van ondersteuning in het dagelijks leven. Lees er meer over in onze nieuwsflitsen en nieuwsbrieven.

 

INFODAG 18+ DAG - datum volgt z.s.m.

De Infodag 18+ dag is een evenement dat specifiek bedoeld voor ouders en verzorgers van volwassen AS patiënten. Maar uiteraard zijn alle andere geïnteresseerden ook welkom.

 

15 FEBRUARI 2025 - INTERNATIONALE ANGELMAN DAG

Internationale Angelman Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de vASN wordt gesponsord. Het doel is om wereldwijd aandacht te vragen voor het Angelman syndroom.

 

INTERNATIONAAL

23-26 JULI 2024 - ASF FAMILY CONFERENCE (USA)

Van 23 t/m 26 juli 2024 organiseert ASF USA haar jaarlijkse Family Conference. Lees meer op angelman.org.

 

1-2 AUGUST 2024 - 8TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE ON ANGELMAN SYNDROME (COVENTRY, UK)

On August 1st and 2nd, the UK AS Organisation will host the 8th International Scientific Conference. In beautiful Conventry, researchers and representatives of universities and pharma companies present their latest results and share their ideas to move forward. The vASN will obviously participate and report on the progress made.

 

8-9 NOVEMBER 2024 - FAST ANNUAL GLOBAL SUMMIT & GALA (USA)

Op 8 en 9 november organiseert FAST USA haar jaarlijkse Global Summit & Gala. Lees meer op cureangelman,org.

 

15 FEBRUARI 2025 - INTERNATIONALE ANGELMAN DAG

Internationale Angelman Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door allerlei internationale AS organisaties wordt gehouden en ondersteund. Het doel is om wereldwijd aandacht te vragen voor het Angelman syndroom.

 

Op de websites van de ouderverenigingen van België, Duitsland, Frankrijk en Engeland vind u ook informatie over (lokale) Angelman-evenementen.