Wilt u ons steunen?

U kunt veilig doneren via Paypal

DE KALENDER

NATIONAAL

16 JUNI 2018 - FAMILIEDAG

De Vereniging Angelman Syndroom Nederland nodigt u uit voor de vASN Familiedag 2018. Lees er meer over in de nieuwsbrief.

 

27 OKTOBER 2018 - INFORMATIEDAG

Ook dit jaar organiseert de vASN weer een Informatiedag waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Angelman syndroom worden besproken, zowel op het gebied van (wetenschappelijk) onderzoek als op het vlak van ondersteuning in het dagelijks leven. U leest er meer over in onze nieuwsbrief.

 

1 DECEMBER 2018 - 18+ DAG

De 18+ dag is een evenement dat bedoeld voor ouders en verzorgers van volwassen AS patiënten. Hier leest u er meer over.

 

15 FEBRUARI 2019 - INTERNATIONALE ANGELMAN DAG

Internationale Angelman Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de vASN wordt gesponsord. Het doel is om wereldwijd aandacht te vragen voor het Angelman syndroom.

 

INTERNATIONAAL

7-8 DECEMBER 2018 - FAST ANNUAL GLOBAL SUMMIT & GALA (USA)

Op 7 en 8 december organiseert FAST USA haar jaarlijke Global Summit en Gala. Het wordt wederom een grootschalig evenement met geweldige sprekers en presentaties, zowel over toegepast als wetenschappelijk onderzoek. Binnenkort volgt meer informatie over het evenement.

 

15 FEBRUARI 2019- INTERNATIONALE ANGELMAN DAG

Internationale Angelman Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door allerlei internationale AS organisaties wordt gehouden en ondersteund. Het doel is om wereldwijd aandacht te vragen voor het Angelman syndroom.