Wilt u ons steunen?

U kunt veilig doneren via Paypal

ONS BESTUUR

Het bestuur van de vereniging Angelman Syndroom Nederland wordt gevormd door een drietal onbezoldigde bestuursleden.

 

Voorzitter: Prof. dr. R.M. Heethaar (rob.heethaar@angelmansyndroom.nl)

Rob Heethaar is ruim 42 jaar werkzaam geweest in de medische sector, waarvan bijna twee jaar aan de Mayo Clinic, USA en de laatste 32 jaar als hoogleraar/afdelingshoofd medische technologie en medische fysica resp. aan de universiteiten van Twente en Utrecht, het UMCU, de Vrije Universiteit en het VU medisch Centrum. Hij heeft een kleindochtertje met AS van 5 jaar. Rob is aanspreekpunt voor alles wat de vereniging aangaat.

 

Penningmeester en Privacy Officer ( ten behoeve van AVG): Ir. K. van der Spek (koos.vanderspek@angelmansyndroom.nl)

Koos van der Spek, penningmeester en coördinator van de themagroepen, was tot 2017 werkzaam als Enterprise Information & Data Manager bij Shell International Exploration & Production. Hij heeft een zoon (Stefan) met AS van 34 jaar. Naast zijn penningmeesterschap, beheert Koos - in de rol van Privacy Officer - de ledenadministratie en de toetsing daarvan aan de AVG. De vASN gebruikt e-boekhouden voor de ledenadministratie en dit platform is reeds AVG-geschikt (zie https://www.e-boekhouden.nl/avg).

 

Secretaris (tijdelijk): Ing. J. Klein (johan.klein@angelmansyndroom.nl)

Johan Klein is (tijdelijk) secretaris en freelance ICT specialist binnen de Autoriteit Financiële Markten. Hij zal zich bezighouden met de online nieuwsvoorziening, publicaties, online vergaderen en samenwerken, onderhouden van contacten met internationale verenigingen en de uitbreiding en het beheer van de website van de vASN. Hij heeft een zoon (Huub) met AS van 7 jaar.

 

Enkele (oud-)leden zijn ere-lid en aan hen is de vASN veel dank verschuldigd.

G. Bonke
H. Pothof
H. Moezelaar †

 

Wij zijn nog op zoek naar personen die een rol willen spelen in de Themagroepen en/of als redacteur voor de nieuwsbrief. Heeft u interesse, dan horen wij dat graag.