Wilt u ons steunen?

Doneren

BIJEENKOMEN HELPT

Meerdere keren per jaar komen het bestuur en de leden bijeen. Elke maand vindt een bestuursvergadering plaats, en minstens 1 keer per jaar een Algemene Leden Vergadering (ALV). U kunt als lid deze ALV bijwonen.

 

De vASN organiseert drie maal per jaar een dag voor verschillende doelgroepen: één dag (de AS Familiedag) om mensen bijeen te brengen en het mogelijk te maken om ontspannen bij te praten, één dag (de AS Informatiedag) om mensen een programma aan te bieden met meerdere presentaties, en één dag (de AS 18+ dag) om mensen met volwassen AS kinderen te helpen met het uitwisselen van kennis. Op deze manier vindt een ieder iets van zijn of haar gading. Kijkt u s.v.p. op onze kalender pagina wanneer al onze bijeenkomsten zijn.

 

Enkele bestuursleden van de vASN bezoeken ook bijeenkomsten van geliëerde organisaties. Bijvoorbeeld de International Scientific Angelman Syndrome Conference welke om de 2 jaar wordt georganiseerd. In oktober 2018 waren de aangesloten ASA-leden bijeen in Hamburg, Duitsland. In september 2022 zullen de ASA-leden in Wenen, Oostenrijk, samenkomen.

 

Uiteraard zijn er ook talloze initiatieven van de leden zelf om bijeen te komen. Internationale Angelman Dag (IAD) is zo'n moment. Elke 15 februari wordt getracht het Angelman syndroom onder de aandacht te brengen. Meestal wordt het weekend rond de 15e gebruikt om als ouders samen met onze kinderen een gezellige dag door te brengen. De vASN hoort graag van u als u een bijeenkomst wilt organiseren, of als u hulp van de vASN nodig heeft om een actie op poten te zetten. Wij kunnen u helpen!